Kefírová kultura

Kód výrobku: 13026
Značka: MILKY
Bonusové body: 4

129 Kč 107 Kč bez DPH Nejnižší cena za posledních 30 dní - 129 Kč

2-3 týdny od objednávky

  1. Návod pro přípravu kefíru:

    1. Do jednoho litru sterilovaného mléka o teplotě 20-22°C přidejte obsah sáčku s kefírovou kulturou.

  2. 2. Nechte směs odpočívat při stále udržované teplotě 20-22°C po dobu 24 hodin. Během této doby dojde k fermentaci a kefír bude připravený k použití.

  3. 3. Hotový kefír je nyní připraven k jídlu. Jeho trvanlivost se liší v závislosti na teplotě skladování: při teplotě 5°C je trvanlivý asi 5 dní, při teplotě 10°C pak asi 3 dny.

  4. 4. Pro přípravu dalšího kefíru nejlépe odeberte 3 polévkové lžíce čerstvého kefíru a přidejte je do dalšího litru sterilovaného mléka. Dodržujte tento postup stejně, jako byl popsán výše.

  5. Při přípravě dbejte na důkladnou hygienu, abyste minimalizovali riziko zanesení cizích bakterií do kefírové kultury. Skladujte vaše kefírové výrobky v chladu a na suchém místě, aby byla zachována jejich kvalita.

Potřebujete poradit? Najděte Vaší odpověď.

K tomuto produktu nebyly zatím položené žádné otázky.

Nenašli jste odpověď? Zeptejte se nás.

Položit novou otázku

Proč nakupovat u nás?

Doprava zdarma

na objednávky od 3000 Kč včetně DPH

Vlastní sklad

máme vlastní sklad o ploše 3300 m2, máme skladem přes 90000 kusů zboží

Vlastní dodání

vlastní závozy dodávkou AGROFORTEL nebo přes ČP, GLS a GEIS

Rychlé reklamace

Vlastní reklamační a servisní portál pro objednání svozu do servisu ZDARMA

Vlastní vývoj

vyvíjíme vlastní značku našich produktů

SOUTĚŽ: Přihlašte se k odběru novinek

a získejte doplňkové krmivo ACIDOMID.